ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΙΔΕΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται για ανακαινιση σπιτιου σίγουρα το έχει ψάξει διεξοδικά και έχει αναζητήσει διάφορες ιδέες, με σκοπό το τελικό αποτέλεσμα της ανακαίνισης σπιτιού να είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στο γούστου του και βεβαίως να αποφύγει μικρές λεπτομέρειες που ενδεχομένως να μην έχει σκεφτεί καν. Τέτοιες ιδέες θα σας παρουσιάσουμε σε αυτή την ενότητα με τίτλοΑνακαινιση Σπιτιου Ιδεες με σκοπό να σας διευκολύνουμε και να κάνουμε όλη τη διαδικασία της ανακαίνισης πιο ομαλή και ανώδυνη.

Οι ιδέες αυτές μπορούν να αφορούν είτε γενικές ανακαινίσεις είτε και πιο περιορισμένες επιλογές, όπως τις δύο πλέον συνηθισμένες, την Ανακαινιση Κουζινας και την Ανακαινιση Μπανιου. Βεβαίως εκτός από τις εικαστικές ιδέες για την ανακαίνιση σπιτιού πολύ χρήσιμες είναι και ορισμένες συμβουλές που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας, ώστε να μην προκύψουν αναπάντεχα προβλήματα. Πρώτο και κυριότερο είναι η σωστή οργάνωση του χρόνου αλλά και του προϋπολογισμού σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος μπορείτε να διαβάσετε και την ενότητα Ανακαινιση Σπιτιου Κοστος, όπου αναλύεται το κόστος για διάφορες σχετικές οικοδομικές εργασίες.

Για να έχετε όμως ακόμα μεγαλύτερη διασφάλιση για το τελικό σας αποτέλεσμα, καλό θα ήταν να πάρετε και τη γνώμη από κάποιον ειδικό. Αυτός ο ειδικός μπορεί να είναι από αρχιτέκτονας ή διακοσμητής, μέχρι μάστορας, οικοδομικό συνεργείο και τεχνική εταιρεία. Ότι και αν αναζητάτε ο πιο εύκολος και ταυτόχρονα αποτελεσματικός τρόπος να βρείτε τον καταλληλότερο στην καλύτερη τιμή είναι η πρωτοπόρα πλατφόρμα του myConstructor. Απλά ακολουθήστε 3 σύντομα βήματα ώστε να καταχωρήσετε ΔΩΡΕΑΝ το έργο σας και σύντομα θα αρχίσετε να λαμβάνετε αρκετές προσφορές, από αξιόπιστους και οικονομικούς επαγγελματίες στο χώρο της ανακαίνισης σπιτιού, οι οποίοι μάλιστα έχουν αξιολογηθεί από προηγούμενους πελάτες τους. Απλά πατήστε στο κουμπί που ακολουθεί και σε λιγότερα από 5 λεπτά θα έχετε πραγματοποιήσει την καταχώρησή σας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΕΡΓΟΥ

Ας δούμε λοιπόν ορισμένες ιδέες που έχουν εφαρμογή σε κάθε ανακαίνιση σπιτιού και καλό θα ήταν ο καθένας να έχει στο μυαλό του. Πρώτα από όλα αν οι χώροι του σπιτιού σας είναι μικροί, αποφύγετε τα σκούρα χρώματα αλλά αντιθέτως προτιμήστε ανοιχτά και ζωηρά χρώματα, ώστε οι χώροι σας να δείχνουν λίγο μεγαλύτεροι. Επίσης όσον αφορά το πάτωμα αποφύγετε να τοποθετήσετε κάποιο ιδιαίτερο υλικό που δεν υπάρχει πουθενά αλλού στο σπίτι ή κάποιο ιδιαίτερο χρώμα, καθώς θα χαθεί η συνέχεια και η συνοχή στην εμφάνιση των χώρων.

Προσοχή πρέπει να δώσετε και στο χρώμα που θα επιλέξετε για τις κουρτίνες, καθώς σας συνιστούμε να αποφύγετε τις βαριές και μουντές κουρτίνες που εμποδίζουν το φως του ήλιου να μπει στο σπίτι. Αντιθέτως αν θέλετε να ενισχύσετε τη φωτεινότητα κατά την ανακαινιση, μια πολύ καλή ιδέα είναι να τοποθετήσετε κρυφό φωτισμό ή φωτισμό led σε κάποια σημεία του σπιτιού, που θα δώσουν μια άλλη νότα στο στυλ και την ατμόσφαιρα του σπιτιού. Ιδιαίτερα στο σαλόνι αλλά και στην κουζίνα η χρήση κρυφού φωτισμού θα αναβαθμίσει σημαντικά την αισθητική του σπιτιού και είναι σίγουρα μια από τις πιο έξυπνες ιδέες σε μια ανακαίνιση σπιτιού.

Επιστρέφοντας στους μικρούς χώρους που επιδιώκετε να δείξουν λίγο μεγαλύτεροι, μια πολύ καλή ιδέα είναι η τοποθέτηση διακοσμητικών καθρεφτών, οι οποίοι θα δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι ο χώρος είναι μεγαλύτερος. Προς αυτή τη κατεύθυνση μπορείτε να αποφασίσετε να αλλάξετε τη διαρρύθμιση και να δώσετε στο χώρο πολλούς λειτουργικούς χαρακτήρες. Ένα δωμάτιο μπορεί να είναι συγχρόνως γραφείο, τραπεζαρία ή ακόμα και ξενώνας! Από την άλλη εκτός από το εμφανισιακό κομμάτι, αν θέλετε και πρακτική εξοικονόμηση χώρου, σκεφτείτε όπου έχετε ράφια να τα τοποθετήσετε κατά μήκος του τοίχου, ενώ για τραπέζι ένα επεκτεινόμενο θα μπορέσει να λειτουργεί ως πάγκος εργασίας και τραπεζαρία ταυτόχρονα. Τέλος μην ξεχνάτε πως μία πολυθρόνα που μετατρέπεται σε κρεβάτι θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιείτε ένα πιο μικρό και περιορισμένο δωμάτιο και ως ξενώνα.

Γενικότερα όσον αφορά τους τοίχους, υπάρχουν πολλές ιδέες για κάθε ανακαίνιση σπιτιού, ανάλογα βεβαίως και με τα γούστα σας. Κάποιες από αυτές τις ιδέες που θα προσδώσουν στυλ στο χώρο είναι για παράδειγμα η επιλογή μιας ταπετσαρίας με ιδιαίτερα μοτίβα ανάλογα με το ύφος που θέλετε να δώσετε και η επένδυση με αυτήν ενός ολόκληρου δωματίου ή έστω ενός μόνο τοίχου. Έτσι και αλλιώς στην αγορά κυκλοφορούν πλέον χιλιάδες σχέδια και έτσι σίγουρα θα βρείτε κάτι που σας ταιριάζει. Επίσης χρήσιμη ιδέα είναι και η επιλογή ενός «ξεχωριστού κομματιού» για κάθε χώρο, που θα κυριαρχεί αισθητικά και θα εκφράζει το διακοσμητικό ύφος που επιλέξατε. Για παράδειγμα θα μπορούσατε να διαλέξετε ένα secretaire εποχής, στην περίπτωση που θέλετε να δώσετε ένα κλασικό ύφος ή μια ιδιαίτερη πολυθρόνα σε έντονο χρώμα, εάν θέλετε να δώσετε ένα πιο μοντέρνο ύφος. Τέλος μη διστάσετε να τολμήσετε με έντονα χρώματα σε τοίχους και υφάσματα, πάντα βέβαια σε συνδυασμό με πιο ουδέτερες αποχρώσεις, που εν τέλει θα δένουν αρμονικά με το υπόλοιπο σπίτι.

Οι παραπάνω προτάσεις είναι μόνο μερικές ιδέες που σας παρουσιάζουμε στην ενότητα Ανακαινιση Σπιτιου Ιδεες και σίγουρα υπάρχουν αρκετές ακόμα που είτε έχετε σκεφτεί εσείς είτε θα σας προτείνει κάποιος ειδικός του χώρου. Ακριβώς για αυτό το λόγο πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά τον επαγγελματία που θα αποφασίσετε να αναλάβει την ανακαίνιση σπιτιου σας, καθώς αυτός θα έχει την κύρια ευθύνη υλοποίησης και αν είναι έμπειρος και καταρτισμένος θα είναι σε θέση να σας κάνει χρήσιμες προτάσεις και να σας δώσει ιδέες απόλυτα βασισμένες στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του σπιτιού σας.

Ο πιο εύκολος, γρήγορος αλλά και ταυτόχρονα αποτελεσματικός και σίγουρος τρόπος για να βρείτε τον κατάλληλο επαγγελματία του κλάδου των οικοδομών για να αναλάβει τη δική σας ανακαίνιση σπιτιού είναι το myConstructor. Καταχωρήστε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ το έργο σας σε λιγότερα από 5 λεπτά και σύντομα θα αρχίσετε να λαμβάνετε προσφορές από αρκετά αξιόπιστα και οικονομικά συνεργεία, που έχουν ήδη αξιολογηθεί από προηγούμενους πελάτες στην ανακαινιση σπιτιου. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε εύκολα, χωρίς κόστος και από την άνεση του υπολογιστή σας να πραγματοποιήσετε μια πλήρη και ολοκληρωμένη έρευνα αγοράς σχετικά με οικοδομικά συνεργεία για την ανακαίνιση σπιτιού.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΕΡΓΟΥ

Ολοκληρώνοντας την ενότητα με τίτλο Ανακαινιση Σπιτιου Ιδεες σας συνιστούμε να επισκεφθείτε και άλλα τμήμα της ιστοσελίδας μας, ώστε εκτός από ιδέες να ενημερωθείτε και για άλλα κρίσιμα σημεία τεράστιας σημασίας για κάθε ανακαινιση σπιτιου. Πρωτίστως καλό είναι να δείτε τις ειδικές λεπτομέρειες και ιδιαιτερότητες που παρουσιάζουν η Ανακαινιση Μπανιου και η Ανακαινιση Κουζινας, ενώ επειδή σίγουρα το παν σε κάθε εργασία είναι το κόστος, με μια ματιά στην ενότητα Ανακαινιση Σπιτιου Κοστος θα έχετε μια πρώτη εικόνα σχετικά με τις τιμές για μια ανακαίνιση σπιτιού.

Για πληροφορίες ή λεπτομέρειες καλέστε μας στο 210 300 9323